top of page

BIORESSONANTIE

HEALY - FREQUENTIES VOOR JE LEVEN !

 

WAT IS HEALY?

Healy frequentietherapie Healy is de nieuwste uitvinding in de zorg. We gebruiken dit draagbare holistische wellnessapparaat om het energetische veld van het lichaam in balans te brengen en je zelfgenezend vermogen te activeren. Het heeft zowel medische als niet-medische toepassingen die geïndividualiseerde frequenties gebruiken om je lichaam en geest in balans te brengen en om stress te verlichten. Frequentietherapie 2.0 om cellen in het lichaam te herstellen. Specifieke microstromen gebruiken voor uw gezondheid, vitaliteit en algemeen welzijn.

Onbalans in je lichaam ontstaat wanneer de uitwisseling van gezonde lichaamsprocessen wordt verstoord door fysieke en emotionele uitdagingen.

Het Healy frequentieapparaat is ontworpen om de celspanning weer binnen het gezonde (fysiologische) bereik te brengen, zelfs als je gezond bent en geen lichamelijke ongemakken ervaart. – Het helpt je energieniveau, negatieve ervaringen en emoties in balans te brengen. – Healy ondersteunt de algehele gezondheid: je immuunsysteem, hormonen, huid of spijsvertering. – Het helpt bij diepe ontspanning, slaap en lichamelijk welzijn. – Met Healy kan je de balans tussen je lichaam, geest en ziel herstellen. – Voel meer vreugde en vitaliteit. - Verbetert uw gevoel van welzijn.

 

DE KRACHT VAN FREQUENTIETHERAPIE.

 

Healy biedt programma's boordevol kennis en praktische ervaring met duizenden patiënten gedurende vele decennia. Het levert momenteel meer dan 144.000 frequenties om u te helpen in de bovengenoemde gebieden. Healy is spiritualiteit versmolten wetenschap en technologie. Er is geen andere zoals deze op de markt. Het is de volgende evolutie van gezondheid, leren en welzijn zoals we die kennen. Een apparaat dat onze immuniteit en energetisch veld helpt en ondersteunt van alle energieën die momenteel om ons heen zijn.

Wilt u zelf de HEALY aanschaffen dan kan dat via deze knop waar u op mijn distributeurs site een keuze maakt tussen de diverse modellen. 

Heeft u vragen voor dat u aankoopt, dan helpen wij u graag.

Dan ziet u mijn verdelers nr 

You were referred to Healy by

4146-6275-8708

Klik op YES THIS IS MY REFFERER

U komt in onze HEALY webshop.

Voor u besteld neem met ons contact zodat we u kunnen helpen met de juiste keuze van het model van het toestel! Tel +36 202 333 499

We staan u graag te woord!

HEALY ERVAREN?

Maak een afspraak voor een scan op afstand. Je zou overal op deze planeet kunnen zijn. Laat me de helende frequenties in je informatieveld vibreren. Ervaar Healy’s healing op afstand gedurende een week voor maar €50,-

Vertel iets over jezelf in een e-mail. Stel een intentie vast en deel deze met mij. Voeg een recente foto toe. Ik heb ook je volledige naam, geboortedatum en geboorteplaats nodig. Neem na een week contact met me op en vertel hoe het met je gaat. Na een week zal ik uw persoonlijke gegevens verwijderen.

healy-pijn-psyche.png

ITERRACARE

297566212_149656557668422_1129323914932470566_n.jpg
284845267_134057635894981_1815824807916464869_n.jpg
ITERACARE

Hippocrates, de oud-Griekse vader van de geneeskunde, geloofde dat ‘als er een manier is om de botten te verwarmen, alle ziekten kunnen worden behandeld.’ De oprichters van ITeraCare waren geïnteresseerd in deze onderzoekslijn en ontdekten dat als de lichaamstemperatuur wordt verlaagd, het immuunsysteem ook wordt verlaagd. Uit deze ontdekking kwam de productie van hun product, het ITeraCare Terahertz Lightwaveapparaat, een eenvoudig te bedienen apparaat waar geen professionele vaardigheden of voorkennis voor vereist zijn.

Terahertz is een elektromagnetische golfband tussen microgolf en infrarood bestaande uit een frequentie van 30 um tot 3000 um. Het genereert miljoenen trillingen per seconde, die met dezelfde frequentie resoneren als normale menselijke cellen. De frequentie van dit apparaat heeft het vermogen om de huid te penetreren tot maar liefst 20-30 cm, waardoor het het beenmerg, de microbloedvaten en haarvaten bereikt. Het is daarom in staat om de microbloedcirculatie te verbeteren en helpt het vasthouden van water in het lichaam te elimineren. Ons lichaam bestaat voor 70 procent uit water. ITeraCare Terahertz lichtgolfapparaat helpt het lichaam bij het verwijderen van het extra vocht, waardoor de balans in het immuunsysteem wordt hersteld.

Bovendien werkt het door de gezonde cellen te versterken en de beschadigde cellen te herstellen. Het reguleert de lichaamstemperatuur, wat op zijn beurt het immuunsysteem kan verbeteren door zwakke en inactieve cellen te activeren. In onze besloten Facebookgroep staan talloze positieve ervaringen van klanten die dit product hebben geprobeerd, getest en super enthousiast zijn geworden en vertellen hoe het hen heeft geholpen om ontstekingen, pijnen en huidgerelateerde problemen te verminderen.

Als u op zoek bent naar een natuurlijk, gebruiksvriendelijk product met voordelen op de lange termijn of als u voor oudere leden van uw gezin wilt zorgen en hen wilt helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden waar ze beter oud kunnen worden, dan is dit misschien de perfecte oplossing.

bottom of page