top of page

ITERRACARE

297566212_149656557668422_1129323914932470566_n.jpg

Hippocrates, de oud-Griekse vader van de geneeskunde, geloofde dat ‘als er een manier is om de botten te verwarmen, alle ziekten kunnen worden behandeld.’ De oprichters van ITeraCare waren geïnteresseerd in deze onderzoekslijn en ontdekten dat als de lichaamstemperatuur wordt verlaagd, het immuunsysteem ook wordt verlaagd. Uit deze ontdekking kwam de productie van hun product, het ITeraCare Terahertz Lightwaveapparaat, een eenvoudig te bedienen apparaat waar geen professionele vaardigheden of voorkennis voor vereist zijn.

Terahertz is een elektromagnetische golfband tussen microgolf en infrarood bestaande uit een frequentie van 30 um tot 3000 um. Het genereert miljoenen trillingen per seconde, die met dezelfde frequentie resoneren als normale menselijke cellen. De frequentie van dit apparaat heeft het vermogen om de huid te penetreren tot maar liefst 20-30 cm, waardoor het het beenmerg, de microbloedvaten en haarvaten bereikt. Het is daarom in staat om de microbloedcirculatie te verbeteren en helpt het vasthouden van water in het lichaam te elimineren. Ons lichaam bestaat voor 70 procent uit water. ITeraCare Terahertz lichtgolfapparaat helpt het lichaam bij het verwijderen van het extra vocht, waardoor de balans in het immuunsysteem wordt hersteld.

Bovendien werkt het door de gezonde cellen te versterken en de beschadigde cellen te herstellen. Het reguleert de lichaamstemperatuur, wat op zijn beurt het immuunsysteem kan verbeteren door zwakke en inactieve cellen te activeren. In onze besloten Facebookgroep staan talloze positieve ervaringen van klanten die dit product hebben geprobeerd, getest en super enthousiast zijn geworden en vertellen hoe het hen heeft geholpen om ontstekingen, pijnen en huidgerelateerde problemen te verminderen.

Als u op zoek bent naar een natuurlijk, gebruiksvriendelijk product met voordelen op de lange termijn of als u voor oudere leden van uw gezin wilt zorgen en hen wilt helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden waar ze beter oud kunnen worden, dan is dit misschien de perfecte oplossing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voetnoot:

Het doel van de programma's is om de gebruiker een hulpmiddel te bieden waarmee hij toepassingsopties kan verkennen. Programma's mogen niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. U dient dergelijk advies altijd in te winnen bij een gekwalificeerde medische professional. Als u een medische aandoening heeft of vermoedt, of als u onder behandeling bent van een arts uit de gezondheidszorg, dient u uw arts te raadplegen voordat u Bioresonance gebruikt. 

bottom of page