top of page

Verbeter je gezondheid met de BioKissed Online Urine Gezondheidstest 

Ontdek hoe je op een eenvoudige manier 10 gezondheidsparameters kunt meten met de Online Urine Test en de BioKissed Wellness App!

Leer meer over de BioKissed Urine Test voor 10 Gezondheidsparameters: Vitamine C, Calcium, Magnesium, Zink, Water, pH, Eiwit, Ketonen, Natrium en Oxidatieve Stress.

Met BioStrip Single optimaliseer je jouw gezondheidsreis, aangezien het is ontworpen voor gepersonaliseerde gezondheidsinzichten. Of je nu als nieuwe gebruiker nieuwsgierig bent naar de buitengewone mogelijkheden, of als ervaren welnessliefhebber jouw gezondheid wilt verbeteren, biedt de individuele BioStrip-optie flexibiliteit en eenvoudige toegankelijkheid. Pas jouw gezondheidsdoelen aan met behulp van de geavanceerde urine test van BioKissed, één stap per keer, en behoud de vrijheid om op elk gewenst moment prioriteit te geven aan jouw welzijn. Verrijk bovendien jouw gezondheidsreis door de mogelijkheid om via de BioKissed wellness app jouw resultaten te scannen en bij te houden. Ontvang op maat gemaakte gezondheidstips, onderbouwd door wetenschappelijke feiten, om deze waarden te verbeteren.


BioStrip Single geeft niet alleen aangepaste inzichten in jouw gezondheid, maar stelt je ook in staat actief te streven naar een gezondere levensstijl.

Biokissed-Urine-test-op-iPhone (1).webp
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Download BioKissed Wellness

Download BioKissed Wellness vanuit jouw app store en registreer jouw account. Het is gratis!

 

      Breng de urine aan op de strip

                     Volg de stapsgewijze instructies in de app en dompel je BioKissed strip onder in je urine.

      Relax voor 60 seconden 

                    Acht 60 seconden zodat de strip je urine kan absorberen. Gebruik de timer in de                    BioKissed app om deze stap eenvoudig te maken.

               Scan en volg de instructies op uw scherm

                     Scan de urinestrip met behulp van de BioKissed app. Houd je telefoon bij de strip en de app zal de rest doen.

 

En dat is alles! Met BioKissed Wellness krijg je in real-time inzicht in je welzijn, allemaal vanuit het comfort van je huis. Wacht niet langer – download vandaag nog de app en start jouw wellnessreis!

Biokissed-Urine-test-op-iPhone (1).webp

Bekijk je resultaten in real-time en ontvang je welzijnsscore.

BioKissed-Wellness-app-home.webp

De gegevens die je invoert in onze app worden geanalyseerd, resulterend in een op maat gemaakte score, vergezeld van persoonlijke tips en aanbevelingen om jouw gezondheid en welzijn te bevorderen.

Start nu met een nieuwe en gezondere manier van leven!

Bestel jouw strips

Meet de 10 belangrijkste gezondheidswaarden in je lichaam.

 

Vitamine C, Calcium, Magnesium, Zink, Water, pH, Eiwit, Ketonen, Natrium & Oxidatieve Stress: Door middel van urine tests kunnen we nauwkeurig de niveaus van essentiële vitamines en mineralen, hydratatie, zuurgraad, en algemene gezondheidsstatus beoordelen. Deze geavanceerde analyses bieden een waardevol inzicht in jouw gezondheid, waardoor potentiële tekorten, nierproblemen, voedingskwesties, en gezondheidsrisico’s snel geïdentificeerd kunnen worden. Optimaliseer je welzijn en neem controle over je gezondheid met deze doelgerichte urine tests.

BioKissed-single-strip-Biokissed-urine-test-10-gezondheidswaarden.webp

Optimaliseer jouw welzijn met op maat gemaakte gezondheidstips.

Ontdek de BioKissed Wellness App – jouw ultieme gids voor het verbeteren van gezondheidswaarden in slechts enkele dagen! Deze innovatieve app biedt gepersonaliseerde inzichten, recepten en waardevolle tips om jouw welzijn te transformeren. Ontvang op maat gemaakte aanbevelingen om tekorten aan te pakken, maak gezonde voedingskeuzes en optimaliseer je algehele gezondheid.

Verder informeert de app je over mogelijke bijwerkingen en gevolgen van lage gezondheidswaarden, waardoor je tijdig actie kunt ondernemen om je gezondheid te optimaliseren. Wacht niet langer en ontdek de weg naar een gezonder leven met de BioKissed Wellness App!

Gepersonalideerde-gezondheidstips-met-de-welness-app-van-BioKissed.webp

Ontdek de betekenis van deze gemeten gezondheidswaarden en begrijp waarom het cruciaal is om ze te monitoren.

Vergroot je inzicht in je algehele welzijn.

Met onze urine tests voor thuis krijg je de mogelijkheid om essentiële wellness-indicatoren te meten, waardoor je gepersonaliseerde voedings- en levensstijltips ontvangt.

bottom of page