top of page
  • Foto van schrijverBIBI

Binnenkort in onze shop!!


Reeds jaren behandel ik mijn gezin en patienten met deze oor en lichaams kaarsen en velen hebben er baad bij gevonden. Daar deze alternatieve therapie nog niet zo ingeburgerd is in Belgie en Nederland, als in Hongarije wil ik dit binnenkort ook in onze shop gaan aanbieden.oorkaars?Hoe werkt de oorkaars?

Oorkaarsen is een eenvoudige natuurlijke remedie die thuis kan worden gebruikt. Tijdens het branden van de oorkaars die aan de ingang van de uitwendige gehoorgang is bevestigd, ontstaat er een trillende, oscillerende kolom warme lucht in de "buis" die de oorkaars en de gehoorgang samen vormen. Deze trillende luchtkolom met periodiek wisselende druk "masseert" het zeer gevoelige trommelvlies en daardoor de gehele anatomische structuur van ons gehoor. De snelheid / frequentie van de trilling / is lager dan het hoorbare bereik. Volgens honderden jaren ervaring kan deze trilling, anders dan hoorbare geluiden, een heilzaam effect hebben op ons gehoorsysteem, en het stimuleert ook ooracupunctuurpunten die anders erg moeilijk te bereiken zijn. Het vibratie-effect kan de bloedsomloop verbeteren en oor- en sinusklachten verlichten. De rustgevende en ontspannende ervaring van oorkaarsen kan bijdragen aan het verlichten van stressklachten, ontspanning en recreatie. Natuurlijk zuigt deze trillende, wiegende kolom warme lucht niets uit de gehoorgang. Tegelijkertijd kan een correct uitgevoerde oorkaarsbehandeling het oorsmeer losmaken, dat meestal binnen een dag of twee na de behandeling uit het oor loopt en rolt (bijvoorbeeld 's nachts, tijdens de slaap).

Toepassing suggestie:

Bij klachten raden wij een paar "proef" oorkaarsen aan. Als er na drie behandelingen geen verbetering wordt opgemerkt, is oorkaarsen niet de oplossing voor dat probleem, het is niet de moeite waard om verder te proberen. Het gebruik van oorkaarsen kan op basis van langdurig gebruik en ervaring de klachten verlichten bij de volgende klachten: - Het gebruik van oorkaarsen heeft een kalmerend effect op zowel kinderen als volwassenen; helpt stress te verlichten en helpt je te ontspannen. - De oorkaars stimuleert de acupunctuurpunten in de gehoorgang die anders niet bereikbaar zijn. - Ter verlichting van de symptomen van mildere oorklachten, oorpijn, jeuk aan het oor, ontsteking van de uitwendige gehoorgang. - Om de symptomen van verkoudheid, allergische rhinitis, verkoudheid en griep te verlichten. - Om de symptomen van sinusontsteking en sinusontsteking te verlichten. - Om de symptomen van drukproblemen in het oor tijdens de vlucht te verlichten. - Om de "waterprop" in de gehoorgang te verwijderen na watersporten, baden of naar het strand gaan. - Een grote groep gebruikers beveelt het ook aan om migrainesymptomen te verlichten. - Als ontspanningsmiddel ter aanvulling van cosmetische en andere massages. - Het kan helpen de effecten van een stoffige, lawaaierige werkomgeving te verminderen. - Bij verhoogde oorsmeerproductie, om de vorming van oorsmeerproppen te voorkomen.

Belangrijk: De oorkaars kan geen opgedroogd, stoned of extreem grote hoeveelheden oorsmeer losmaken. Het verwijderen van deze formules is de exclusieve verantwoordelijkheid van een specialist. Na verwijdering kan regelmatig oorkaarsen helpen om herophoping te voorkomen.Naturhelix oorkaarsen zijn verkrijgbaar in 15 verschillende uitvoeringen. De dampen en dampen van de etherische oliën die in onze kaarsen worden gebruikt, kunnen de symptomen verlichten in de volgende gevallen:

Anijs oorkaars - hoest, catarre

Pepermuntoorkaars - kortademigheid, loopneus

Citroengras oorkaars - stress, hoofdpijn

Brandnetel oorkaars - malaise

Eucalyptus oorkaarsen - kortademigheid, verkoudheid

Kaneeloorkaarsen - kortademigheid, keelpijn

Geranium oorkaars - spanning, malaise

Tijmoorkaarsen - keelpijn, catarre

Kamille oorkaarsen - oor- en luchtwegklachten, verkoudheid, hoofdpijn, malaise

Lavendel oorkaarsen - hoofdpijn, stressklachten

Scharlei oorkaars - stressvolle klachten

Rozemarijn oorkaarsen - keelpijn, catarre

Tea tree oorkaarsen - oorklachten, ademhalingsproblemen, verkoudheid


Andere essentiële oliën en oplossingsspecialiteiten:

Kristallen oorkaars - spanning, malaise

Propolis oorkaars - oorklachten, loopneus, keelpijn


Belangrijke informatie: Het gebruik van oorkaarsen vervangt geen professionele medische zorg. Onze beschrijvingen kunnen niet worden beschouwd als medisch advies. Vraag uw behandelend arts, specialist of apotheker naar het behoud van uw gezondheid en mogelijke ziektes.


Wat is een lichaamskaars?


Volgens de meridianentheorie worden lichamelijke klachten en pijn veroorzaakt door verstoringen in de doorstroming van vitale energie. Door de punten van de hoofdmeridianen (energielijnen) (acupressuur/acupunctuurpunten) te stimuleren kan de energiestroom worden beïnvloed en kunnen de klachten worden verlicht, en de lichaamskaars kan ons daarbij helpen. De lichaamskaars stimuleert de acupunctuurpunten op de meridianen met behulp van milde warmte en vacuüm en de dampen van de kruiden en kan de symptomen verlichten. Alle energiepunten waar we bij kunnen komen kunnen behandeld worden met de lichaamskaars. Het effect van de kaars kan worden versterkt met een korte preventieve massage en lichte druk. Vraag voor moeilijk bereikbare punten of voor de behandeling van speciale problemen advies aan een gediplomeerde natuurgeneeskundige.


De lichaamskaars kan in het algemeen worden aanbevolen:

- als aanvullende behandeling bij mildere ledematen- of gewrichtsproblemen

- bij hoofdpijn, migraineklachten

- voor reinigingsbehandelingen

- voor natuurgeneeskundige behandelingen


Naturhelix lichaamskaars geurvarianten en effecten

Anijs - indigestie, malaise

Pepermunt - verkoudheid, allergieën, hoofdpijn

Citroengras - stress, migraine, gevoeligheid aan de voorkant

Brandnetel - ontgifting, reuma

Eucalyptus - ademhalingsproblemen, verkoudheid

Kaneel - stoornissen van de bloedsomloop, depressie

Geranium - depressie, oorpijn

Tijm - uitputting, nervositeit

Kamille - ontsteking, spasmen, verkoudheid

Lavendel - hoofdpijn, depressie

Scharlei - spasmen, indigestie

Rozemarijn - spierpijn, reuma, duizeligheid

Tea tree - keelpijn, ademhalingsproblemen


Andere essentiële oliën en oplossingsspecialiteiten:

Kristal - angst, depressie

Propolis - verkoudheid, ontstekingen, astma, verzwakt immuunsysteem, ontgifting


Belangrijke informatie: Het gebruik van de lichaamskaars is geen vervanging voor professionele medische zorg. Onze beschrijvingen kunnen niet worden beschouwd als medisch advies. Vraag uw behandelend arts, specialist of apotheker naar het behoud van uw gezondheid en mogelijke ziektes.Naturhelix oorkaars voor kinderen

Onze oorkaarsen voor kinderen zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van kinderen. De Naturhelix kinderoorkaars is verkrijgbaar in drie geuren (kamille, propolis, eucalyptus), brandt korter en de diameter is aangepast aan de grootte van kinderoren. Daarnaast raden we het gebruik van oorkaarsen voor kinderen alleen aan als ze tijdens de behandeling kunnen liggen en begrijpen dat de oorkaarsen tijdens de behandeling niet mogen worden aangeraakt. Bij kinderen onder de drie jaar raden we oorkaarsen af.

Naturhelix BIO oorkaars

De Naturhelix BIO oorkaars is ontwikkeld voor onze klanten die op zoek zijn naar 100% natuurlijke oplossingen. De BIO oorkaars wordt gemaakt van grondstoffen uit gecontroleerde biologische landbouw, onder speciale omstandigheden, uitsluitend met de hand, zonder toevoeging van kleurstoffen en additieven.

Geur

Naturhelix oorkaarsen zijn verkrijgbaar in 15 verschillende uitvoeringen. De dampen en dampen van de etherische oliën die in onze kaarsen worden gebruikt, kunnen symptomen verlichten in de volgende gevallen: Anijsoorkaars - hoest, catarre Pepermuntoorkaars - kortademigheid, loopneus Citroengrasoorkaars - stress, hoofdpijn Brandneteloorkaars - malaise Eucalyptus oorkaars - kortademigheid, verkoudheid

Kaneel oorkaars - kortademigheid, keelpijn

Geranium oorkaarsen - spanning, malaise

Tijm oorkaarsen - keelpijn, catarre

Kamille oorkaarsen - oor- en luchtwegklachten, verkoudheid, hoofdpijn, malaise

Lavendel - oorkaars - hoofdpijn, stressklachten Scharlei oorkaars - stressklachten Rozemarijn oorkaars - keelpijn, rhinitis Tea tree oorkaars - oorklachten, luchtwegproblemen, verkoudheid

Andere etherische oliën en oplossingsspecialiteiten: Kristallen oorkaars - spanning, malaise Propolis oorkaars - oorklachten, verkoudheid, keelpijn

Belangrijke informatie: Het gebruik van oorkaarsen vervangt geen professionele medische zorg. Onze beschrijvingen kunnen niet worden beschouwd als medisch advies. Vraag uw behandelend arts, specialist of apotheker naar het behoud van uw gezondheid en mogelijke ziektes.
Wat zijn chakra kaarsen?


Volgens oosterse theorieën zijn chakra's de energiecentra van ons lichaam, waaraan bepaalde processen, organen en vermogens kunnen worden gekoppeld. De energieën van de chakra's kunnen worden beïnvloed met behulp van hun overeenkomstige kleuren, geuren en mineralen. Hiervoor is bijzonder geschikt de Naturhelix chakrakaars, waarvan de kleur en geur zijn geselecteerd op basis van het gegeven chakrapunt. Geplaatst op de chakra-punten, stimuleert de chakra-kaars de zenuwuiteinden op het gegeven punt met het effect van warmte en een licht vacuüm, met zijn dampen en dampen. Daarnaast helpt de chakrakaars met zijn bio-energetische werking de balans te herstellen van het door ziekte of invloeden van buitenaf veranderde energiesysteem van het menselijk lichaam.


Het gebruik van de chakrakaars wordt aanbevolen:

- als aanvullende behandeling bij complexe lichamelijke en geestelijke klachten

- voor holistische remedies

- voor natuurgeneeskundige behandelingen


Belangrijke informatie: Het gebruik van de chakrakaars is geen vervanging voor professionele medische zorg. Onze beschrijvingen kunnen niet worden beschouwd als medisch advies. Vraag uw behandelend arts, specialist of apotheker naar het behoud van uw gezondheid en mogelijke ziektes.


www.bodiesmindsoul.com

4 weergaven0 opmerkingen