top of page
  • Foto van schrijverBIBI

BOMBSHELL!! Het document moest 75 jaar verborgen blijven!


Verdraagbaarheid, immunogeniciteit en werkzaamheid van RNA-vaccin.


Zoals ik al in een eerdere blog vermelde dat ik de pre clinical trails van Pfizer in handen kreeg en postte op social media ik voor gek verklaard werd, want immers iedereen kan zo een pdf-je in elkaar flansen. Maar wat ik toen las vond ik zo onthutsend en menig mens wilde niet geloven wat ik toen postte. SHEDDING!!

Ja, dat was een complot theorietje. Het document verklaarde waarom plots vele zwangere vrouwen, doodgeboortes hadden, waarom vrouwen zoveel menstruatie problemen hadden,... en de lijst is oneindig!

Hier het document dat gelekt werd en ik in handen kreeg via wikileaks.

Maar denk nu niet dat daarmee de kous af is! Nee, dit is nog maar een topje van die COVID vaccin scam. Een dik jaar later werd er weer een nieuws bom losgelaten en dit keer zat Wikileaks er voor niets tussen.

Pfizer-documenten arriveerden met Bombshell-gegevens en beweerden dat inademing en huidcontact met gevaccineerde mensen de inhoud van het vaccin kunnen overdragen aan de niet-gevaccineerde bevolking. Maar dat wisten we al uit het eerder gelekte document van de clinical trails!

Maar wat straffer was, was dat dit document liefst 10 pagina's bevatte waar alle ziekten, die je binnen de 2- 10 jaar en langer kan krijgen! Dus je neemt een vaccin om veilig te zijn tegen COVID, maar je loopt kans op 1 van die ziekten te krijgen die zij vermelden op die 10 bladzijden, dat ze ontdekten in hun clinical studie?!

Dit is toch afweer wekkend. In mijn ogen zelfs moord met voorbedachte rade en dit op de gehele mensheid, noem ik het eerder een genocide, beter nog, een geplande genocide!


Wist je dit?

Pfizer werd eerder dit jaar door het Hooggerechtshof bevolen om de wetenschappelijke studies over de vaccins vrij te geven. Deze documenten waren bekend bij de regeringen en Pfizer had geheimhouding geëist bij de regeringen en deze documenten zouden 75 jaar lang niet het daglicht zien. Dit zegt genoeg om alarmbellen te laten rinkelen!

En wist je dat Pfizer al miljoenen dollars aan schadeclaims betaald heeft ( en niet alleen Pfizer, ook andere) vanwegen hun medicijnen die niet werken maar slachtoffers eisen. Zoek maar op het internet, je vind honderden artikelen.


Lees de volledige clinical trail hier


Ik begrijp, wanneer je dit leest, je geschokt bent. Zeker als je voor het vaccin ging en mss al meerdere hebt genomen. Weet dat ik in jou geval geen arts meer zou vertrouwen, euh dat doe ik al sinds jaren niet meer. Maar ik ging met mezelf aan de slag, studeerde enkele alternatieve therapieen en verdiepte me in bio ressonantie en hoop mensen te kunnen helpen met mijn kennis die nu schade van het vaccin hebben en willen ontgiften en healen.


Ik help je graag met je vragen hieromtrent vaccinatie schade en wat te doen.

Bibi20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wie zijn de key spelers van de COVID pandemie.

In mijn zoektocht in het begin van de pandemie vielen er enkel namen, bedrijven en organisaties enorm op. Ik ga de komende blogs elk van hen wat dieper in de kijker zetten, zodat je de verbanden met h

Comments


bottom of page