top of page
  • Foto van schrijverBIBI

Booster vaccin schadelijk?


Nieuwe medische studie toont aan dat COVID-boosterschoten schadelijk kunnen zijn voor het immuunsysteem

Een nieuwe medische studie gepubliceerd door The Lancet, een wekelijks peer-reviewed algemeen medisch tijdschrift, toont aan dat Wuhan coronavirus booster shots schadelijk kunnen zijn voor het immuunsysteem en nadelige effecten kunnen veroorzaken. Dit is op zich geen nieuws daar we al sinds men begon met de vaccins reeds waarschuwden wat er in de vaccins zat. Nu zou men opeens gaan waarschuwen dat het immuumsysteem schade zou toebrengen. Dat was ook de hoofd reden waarom men zo aandrong op vaccinatie zonder dat het goed gekeurd was, in testfase zit tot 2023 en dat niemand verantwoordelijk gesteld kon worden indien u neven effecten zou krijgen! MAW, men wist dat de vaccins in testfase zaten, men wist dat ze schade konden toebrengen en men wou zich gewoon indekken tegen schadeclaims. Daarom dat men aanspoorde om ze vrijwillig te nemen onder luid propoganda geluid ' we doen het voor de zorg'!

Wat ook bewijst is de rechtszaak van Pfizer die veroordeelt werd door de Supreme High Court in Amerika, om de clinical trail ( die ik al via klokkenluiders in handen kreeg) publiek te maken. Dit was een document dat 75 jaar het daglicht niet mocht zien! Dat is toch stof om over na te denken?

Waar al bijna 2 jaar diverse artsen en wetenschapper melden die hun onderzoek gedaan hebben dat de vaccins niet helpen, schade aanrichten en dit ook aantonen in wetenschappelijke studies, gewoonweg de mond gesnoerd worden, ontzet worden uit hun beroep en vervolgd worden door de orde der geneesheren! Ook dat noem ik stof tot nadenken.

De respectievelijke link naar het wetenschappelijk document vindt u hier.

In the Lancet: Op lange termijn gaan mensen die het vaccin namen veel kwetsbaarder zijn voor mutaties in het spike-eiwit.  Wat zin heeft het een experimenteel vaccin te nemen tegen een verkoudheidsvirus die werkt voor 1 variant die al verdwenen is en waarvan men niet weet of het gaat werken tegen de volgende varianten. Vaccinschade eudravigilance bekijken…De niet-gevaccineerden daarentegen zullen een blijvende, zo niet permanente immuniteit verwerven tegen alle stammen van het virus nadat zij er op natuurlijke wijze mee zijn besmet.Nu wordt het interessant #pierrevandamme die even casually op @vrtnws de theorie van @GVDBossche komt te bevestigen; namelijk dat de “vaccins” het “virus” dwingen tot “mutaties”. https://pnws.be/van-damme-geeft-toe-dat-coronavirus-muteert-omdat-er-massaal-gevaccineerd-werd/ Pierre Van Damme : " “Hier zitten we natuurlijk met een kiem die voortdurend een uitweg zoekt om net het effect van die vaccinatie, om daar een beetje onderuit te kunnen kruipen.”


Algemeen gezegd we zijn nog niet aan de nieuwe patatjes wat betreft vaccinatie schade bij de bevolking. Wij raden ten stelligste de vaccins af en zeker de boosters want deze zitten nog steeds in een testfase tot 2023!

Besef ook dat het maken van een vaccin tientallen jaren duurt en verschillende stadia doorloopt, dat het corona vaccin NOOIT degelijk onderzoek heeft gekregen zoals de protocollen voorschrijven, wat nu gebeurt is dat U Het labo ratje bent.


Blijf ons volgen voor meer informatie over de vaccins.