top of page
  • Foto van schrijverBIBI

Honden therapeute Desiree
Desiree Tabbers.


Ik ben Desiree. Al sinds mijn vroege jeugd wist ik dat ik iets wilde gaan doen om mens en dier te helpen.

Na mijn lagere en middelbare school heb ik een poosje in de horeca gewerkt maar dit was niet mijn vakgebied. Diverse banen heb ik gehad om te zien of ik er gelukkiger van werd . Tijdens mijn 1e huwelijk ben ik begonnen met de VIG opleiding en dat was het helemaal voor mij. Echter na het overlijden van mijn moeder kreeg ik de kans om Aromatherapie te gaan studeren. Door de nieuwe inzichten die ik verkregen had werd het steeds moeilijker om mijn werk in de zorg vol te houden. Uiteindelijk kreeg ik een burnout en stopte ik met mijn o zo geliefde baan. Mijn burnout zorgde er echter wel voor dat ik mezelf verder kon ontwikkelen en dat werd de opleiding tot hondengedragstherapeut. Deze combinatie is voor mij het allerbeste wat mij kon overkomen. Want zo kan ik mens en dier helpen precies zoals ik al wist vanuit mijn vroege jeugd.


Mijn vakopleidingen zijn dan ook:

1998 / 2002 VIG opleiding via Humanitas.

2005 / 2008 Opleidingen Aromatherapie via Mediator Breda en SBA opleidingen in Helmond.

2009 /2010 Opleiding Medische basis vakken op HBO niveau via Soragacademie .


2005 Reikigraden 1,2,3 Usui methode

2009 Reikigraden 1,2,3 Tera Mai methode.


2015/ 2016 Opleiding hondengedragstherapeut bij Arnoud Bussher in Almere.

Sinds 2019 ben ik woonachtig in het mooie dorpje Csemö in Hongarije.


Voor afspraken kunt u mij bereiken via messenger of via telefoonnummer +31630559451 ( Nederlands telefoonnummer)


We heten Desiree welkom in het Bodies Mind Soul team.

7 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page