top of page
  • Foto van schrijverBIBI

Wie zijn wij?

Bijgewerkt op: 5 apr. 2023

Wie runt Bodies mind soul?


Welkom bij Bodies mind soul.


Laten we ons even voorstellen.

Frieda van der velden heeft meer dan 25 jaar ervaring in het runnen van een zaak. Haar interesse ging stilaan met de jaren uit naar gezondheid.

Haar dochter Brandy Verdickt heeft jaren in de horeca gestaan tot zij op een gegeven moment niet meer haar zware job kon uitoefenen wegens de diagnose CVS (chronische vermoeidheid). Daar zij jaren in de reguliere gezondheids zorg tegen een muur liep, besloot Brandy om zelf het heft in handen te nemen en alternatieve therapieen gaan studeren om zelf aan haar gezondheid te gaan werken.

In 2006 begon ze aan haar cursus aromatherapie aan het SORAG academie te Nederland via thuisstudie en slaagde met glans. Brandy was enthousiast dat ze besloot om nog meer cursussen aan de SORAG academie via thuis studie te gaan volgen. Ondertussen deed ze ervaring op in de vak gebieden door familie, vrienden en kennissen te gaan behandelen en hulp te bieden waar ze kon.

Brandy is geschoold op de volgende gebieden

-Aromatherapie

-Orthomoleculair voedings advies

- Werken met chakra's

- Stress councelor

- Oor en lichaamskaars therapeut

- Werken met chronische ziekten

- Sinds 2021 Bio ressonantie frequentie therapeute. Certificaat behaald bij HEALY. (HEALY medisch apparaat klasse 2)

Verder wil ze zich nu ook gaan verdiepen in de TETRA frequenties ( Iteracare medisch apparaat klasse 2)

Door de jaren heen heeft Brandy ervaring kunnen opdoen en nog steeds schoolt ze zich steeds bij om op de hoogte te blijven wat zich afspeelt in het alternatieve therapieen circuit.

U kan dan ook steeds bij haar terecht voor behandelingen, dit in persoon of op afstand ( praktijk is gevestigd in Hongarije). Heeft u vragen dan kan u altijd ons mailen via de mail knop. Wij nemen zo snel mogelijk met u contact op.

Bodies mind soul is zowel een alternatieve praktijk als een webshop voor al uw producten die uw gezondheid kunnen ondersteunen. Wij geven u graag advies indien u dat wenst.