top of page
  • Foto van schrijverBIBI

Menselijke schade!
Sinds het begin van het experimentele Gen Therapie ( zullen we aantonen in de komende blogs), want het is niet meer dan dat, krijgen we diverse meldingen van mensen die bijwerkingen ervaren van het vaccin. Begin 2021 viel het aantal nog niet zo op, maar nu een jaar en half later zijn er op social media groepen ontstaan waar mensen met bijwerkingen zich vragen stellen. Ook ik krijg meldingen van mensen die, zeker na hun tweede vaccin, beginnen te beseffen dat er iets niet klopt. Ook degene die hun booster en hun derde of vierde shot kregen beginnen zich vragen te stellen.


Hoe komt het dat ik na 3 vaccinaties toch corona krijg? Hoe komt het dat ik bij werkingen ervaar terwijl de overheid ons garandeerde dat de vaccins veilig zijn? Hoe komt het dat er geen woord over gerept wordt in de msm ( main stream media)?


De bijwerkingen gaan van vage klachten ( die je aan ander ziekte symptoom ook kan onderbrengen) tot serieuze levens bedreigende klachten. Waarvoor menig arts dan geen verklaring voor heeft. Maar dat het aan het vaccin kan liggen, daar willen ze zelfs nog niet over nadenken.

Heeft u uw vaccinaties genomen en ervaart u bijwerkingen en u krijgt geen antwoorden van uw arts, dan raad ik aan om een wakkere arts te zoeken of in het alternatieve circuit te gaan. Deze alternatieve artsen luisteren nog naar hun patienten en bent u geen nr. Ikzelf heb al een aantal mensen behandeld en ondersteunt om hun klachten te verminderen. Wat je in je lichaam hebt laten spuiten is puur gif en uw lichaam reageert op dat gif! In onze bloggen reeks COVID 19 gaan we verder in op dat gif!

Weet dat u zeker niet de enige bent die bijwerkingen heeft of schade heeft opgelopen! En zoals onze Belgische regering laat uitschijnen dat het aantal mensen met bijwerking gering is, is regelrecht een GROVE LEUGEN!

Volgens hun statestieken:

Comirnaty (Pfizer/BioNTech) 28.12.2020

Toegediende dosissen 242 420

Vermoedelijke bijwerkingen : 461

COVID-19 Vaccine Moderna (Moderna) 18.01.2021

Toegediende dosissen : 4 450

Vermoedelijke bijwerkingen: 6


Je kan zeggen dat deze cijfers in werkelijkheid niet kloppen aangezien verschillende social media groepen waar ik lid van ben honderden leden hebben met vaccinatie schade!

Dat verklaart waarom er op social media verschillende support groepen zijn ontstaan voor mensen met bijwerkingen en of schade hebben ondervonden. Verder zijn er tientallen verenigingen die zich inzetten om regering verantwoordelijk te stellen voor wat ze heeft aangericht!

Hier vind u getuigenissen van vaccinatie schade .

Meent u schade te hebben opgelopen of bijwerkingen te hebben u kan via deze link melding maken:


Ik raad u aan om dit ten stelligste te doen, enkel zo kan de waarheid en de werkelijke schade openbaar worden. Immers werd u dagelijks gebrainwashed begin 2020 met de dagelijkse doden cijfers van corona, waarom nu niet de cijfers melden dagelijks van de schade? Klinkt voor mij heel logisch toch, of niet?


Trouwens de website om vaccinatie bijwerkingen te melden is sinds 2021 niet meer bijgewerkt! Vandaag 22 augustus 2022 staat het nog steeds op 4 februari 2021!

Stel ik me de vraag, en u zou die zich ook moeten stellen, waarom is men gestopt met cijfers te verzamelen voor het publiek?!

Stof tot nadenken, vindt u niet?


Wil je nog meer weten over vaccins en hun schade dat ze aanrichten? Blijf onze blog volgen!16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wie zijn de key spelers van de COVID pandemie.

In mijn zoektocht in het begin van de pandemie vielen er enkel namen, bedrijven en organisaties enorm op. Ik ga de komende blogs elk van hen wat dieper in de kijker zetten, zodat je de verbanden met h