top of page
  • Foto van schrijverBIBI

Niet gevacineerden geinfecteerd! SHEDDING!

Bijgewerkt op: 3 sep. 2022


Niet-gevaccineerde mensen zijn besmet met grafeenoxide door "vaccins"


Alarmerende berichten dat drievoudig gevaccineerde mensen binnen een jaar AIDS-symptomen krijgen zijn volledig ingesneeuwd. Ook hoe de niet-geïnjecteerden evenveel risico lopen om door ziekte te worden gedood door de overdracht van nanodeeltjes in de "vaccins" krijgt geen aandacht meer .


In zijn meest recente reeks dia's van bloedmonsters van zowel "gevaccineerde" als niet-gevaccineerde mensen, heeft Dr. Philippe van Welbergen aangetoond dat het grafeen dat in mensen wordt geïnjecteerd, zich organiseert en uitgroeit tot grotere vezels en structuren, magnetische eigenschappen of een elektrische lading verwerft en dat de vezels vertonen indicaties van complexere structuren met strepen.


Hij toonde ook aan dat "scherven" van grafeen worden overgedragen van "gevaccineerde" naar niet-gevaccineerde of niet-gevaccineerde mensen, waardoor hun rode bloedcellen worden vernietigd en bloedstolsels worden veroorzaakt bij niet-gevaccineerde mensen.


dr. Philippe van Welbergen ("Dr. Philippe"), medisch directeur van Biomedical Clinics, was een van de eersten die het publiek waarschuwde voor de schade aan het bloed van mensen door Covid-injecties door vorig jaar beelden van bloedmonsters onder de microscoop vrij te geven.


Begin juli 2021 interviewde Dr. Philippe op de Zuid-Afrikaanse Loving Life TV. Hij legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlamming en het laat intreden van zware menstruaties (zelfs bij vrouwen ouder dan 60 jaar), hij bloedmonsters nam. Hun bloed vertoonde ongebruikelijke buisvormige structuren, enkele deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren weinig gezonde cellen zichtbaar. Tot drie maanden eerder had hij deze formaties nog nooit in bloed gezien.


We weten nu dat deze buisvormige structuren grafeenoxide of grafeenhydroxide zijn.


Sindsdien is Dr. Philippe een vaste gast op Loving Life TV: hij hekelt de uitrol van de experimentele Covid-injecties; hij heeft updates gegeven over de toenemende schade die de experimentele Covid-injecties in de loop van de tijd aan het bloed hebben toegebracht; en hij heeft updates gegeven over de Covid-situatie in het VK en in Zuid-Afrika.


Op 12 februari 2022 keerde Dr. Philippe opnieuw terug naar Loving Life TV om beelden van zijn laatste dia's van bloedmonsters vrij te geven.Wanneer we naar de clinische studie van Pfizer kijken en dit lezen:!

Dan si voor mij het zeer duidelijk, en daar hoef niet voor gestudeerd te hebben dat het overdraagbaar is. Toen ik dit las in 2021 kwamen mijn haren recht omhoog. Toen ik het document deelde op social media werdt het meteen gefackt checked en als fake nieuws afgedaan. Doch echter komt het van een officieel document. Trouwens ik had het document al in handen dan wanneer het door de High Supreme Court moest vrijgegeven worden nadat pfizer door die rechtbank werd veroordeelt om alle studies omtrent de vaccin moest publiekelijk toegankelijk moest maken! Wat zeer weinig mensen weten, daar de EU media daar nooit over bericht hebben.


1. Als een man die niet is gevaccineerd een gevaccineerde vrouw aanraakt, of de lucht inademt die zij uitademt, (met andere woorden, langs haar loopt in het kantoor) en hij heeft vervolgens seks met zijn vrouw, kan zijn vrouw een ongewenst voorval krijgen en moet zij het krijgen van kinderen vermijden.

2. Als een vrouw die nooit is gevaccineerd in contact komt met een vrouw die wel is gevaccineerd, kan zij:

A: Een miskraam krijgen,

B: spontaan aborteren,

C. een baby vergiftigen via haar moedermelk,