top of page
  • Foto van schrijverBIBI

Vaccin oorzaak van stijgende miskramen?


We horen ook steeds meer dat vrouwen miskramen krijgen kort na hun vaccinatie of doodgeboren kinderen. toen ik in februari 2021 het uitgelekte PFizer document in handen kreeg en het doorlas, las ik tot mijn verbazing dat de clinical trail documenten uitwezen dat men miskramen rapporteerde onder de test personen, zelfs doodgeboortes. Dit deed voor mij nog meer alarm bellen afgaan met wat ik toen op dat moment al wist door mijn onderzoek naar het vaccin. Want op dat moment ontdekte ik dat het vaccin van Astra zenica corona vaccin sinds 2018 bestond! Ik kreeg van een klokkeluider een foto van haar doosje waar expire datum december 2018 was. En toevallig, paar weken terug vertelt mijn huisarts, die ook haar 3 vaccins heeft gehad, me dat ze opgeroepen was voor haar 4 de en toen ze de verpleegster het doosje vroeg zag ze dat het vaccon verlopen was met, .... juist het expire datum 2018.


Laten we eens kijken in het clincal rapport van Pfizer gedateerd op November 2020! Dit is de nederlandse vertaling het volledig document in het Engels kan u hier bekijken!


Dit is wat slechts een klein gedeelte van dit Pfizer document zegt:

1. Als een man die niet is gevaccineerd een gevaccineerde vrouw aanraakt, of de lucht inademt die zij uitademt, (met andere woorden, langs haar loopt in het kantoor) en hij heeft vervolgens seks met zijn vrouw, kan zijn vrouw een ongewenst voorval krijgen en moet zij het krijgen van kinderen vermijden.

2. Als een vrouw die nooit is gevaccineerd in contact komt met een vrouw die wel is gevaccineerd, kan zij:

A: Een miskraam krijgen,

B: spontaan aborteren,

C. een baby vergiftigen via haar moedermelk,

D: baby’s krijgen met cognitieve problemen (geheugen- en concentratieproblemen).


MAW het is besmettelijk, nieuwe term SHEDDING! Lees mijn blog over SHEDDING


8.3.5.3. Beroepsmatige blootstelling

“Er is sprake van beroepsmatige blootstelling wanneer een persoon ongepland direct contact heeft met een proefpersoon voor een vaccin, wat al dan niet kan leiden tot het optreden van een ongewenst voorval. Deze personen kunnen onder meer zorgverleners, familieleden en andere mensen in de omgeving van de proefpersoon zijn.

Wanneer dergelijke blootstellingen plaatsvinden, moet de onderzoeker dit binnen 24 uur nadat hij/zij ervan op de hoogte is gesteld, melden bij Pfizer saftey, ongeacht of er een geassocieerd secundair ongewenst voorval optreedt of niet. Dit moet gemeld worden met het formulier voor de melding van secundaire ongewenste voorvallen bij vaccins. AANGEZIEN DE INFORMATIE GEEN BETREKKING HEEFT OP EEN DEELNEMER AAN DE STUDIE, ZAL DE INFORMATIE GESCHEIDEN WORDEN GEHOUDEN VAN DE STUDIE”.


Termen

Studie-interventie – Een vaccin proefpersoon.

AE – Ongewenst voorval bij iemand die het vaccin heeft gekregen.

SAE: Een ongewenst voorval bij iemand die is blootgesteld aan iemand die het vaccin heeft gekregen.

EDP: Blootstelling tijdens de zwangerschap.

8.3.5. Blootstelling aan de onderzochte studie-interventie tijdens zwangerschap of borstvoeding en beroepsmatige blootstelling moeten binnen 24 uur nadat de onderzoeker zich hiervan bewust is geworden, worden gemeld aan Pfizer Safety.

8.3.5.1. Blootstelling tijdens zwangerschap – Er is sprake van een EDP als:

* Een vrouwelijke deelnemer zwanger blijkt te zijn terwijl ze een studie-interventie krijgt of nadat ze daarmee gestopt is.

* Een mannelijke deelnemer die een studie-interventie ondergaat of heeft afgebroken, wordt blootgesteld aan een vrouwelijke partner voor of rond het tijdstip van de conceptie.

* Een vrouw blijkt zwanger te zijn terwijl zij is blootgesteld of is blootgesteld geweest aan een onderzoeksinterventie als gevolg van blootstelling aan het milieu. Hieronder staan voorbeelden van blootstelling aan de studie omgeving tijdens de zwangerschap:

* Een vrouwelijk familielid of zorgverlener meldt dat zij zwanger is na blootstelling aan de studie-interventie door inademing of huidcontact.


8.3.5.2. Blootstelling tijdens borstvoeding – Er is sprake van blootstelling tijdens borstvoeding als:

* Een vrouwelijke deelnemer borstvoeding blijkt te geven tijdens of na het stopzetten van de studie-interventie.

* Een vrouw borstvoeding blijkt te geven terwijl ze is blootgesteld of is blootgesteld aan een onderzoek-interventie (d.w.z. blootstelling aan de omgeving). Een voorbeeld van blootstelling aan de omgeving tijdens de borstvoeding is een vrouwelijk familielid of zorgverlener die meldt dat zij borstvoeding geeft nadat zij door inademing of huidcontact aan de onderzoeksinterventie is blootgesteld. De onderzoeker moet blootstelling tijdens de borstvoeding binnen 24 uur nadat de onderzoeker hiervan op de hoogte is, melden aan Pfizer Safety, ongeacht of er een SAE is opgetreden. De informatie moet gerapporteerd worden met behulp van het Vaccine SAE Report Form. Als blootstelling tijdens de borstvoeding plaatsvindt in de setting van omgevingsblootstelling, heeft de blootstellingsinformatie geen betrekking op de deelnemer die is ingeschreven in de studie en wordt de informatie dus niet vastgelegd op een CRF. Er wordt echter wel een kopie van het ingevulde Vaccin SAE Report Form bewaard in het dossier van de onderzoeker. Er wordt geen rapport over blootstelling tijdens borstvoeding aangemaakt wanneer een Pfizer-geneesmiddel dat specifiek goedgekeurd is voor gebruik bij vrouwen die borstvoeding geven (bijv. vitamines), toegediend wordt in overeenstemming met het goedgekeurde gebruik. Als de zuigeling echter een SAE krijgt in verband met een dergelijk geneesmiddel, wordt de SAE gerapporteerd samen met de blootstelling tijdens de borstvoeding.

En zo voort. Vergelijk de tekst met de tekst in het document van Pfizer aan de hand van de sectie nummers. Trouwens dit document van Pfizer mocht 75 jaar lang het daglicht niet zien. De reden daarvoor is dat wanneer ze dit wel gepubliceerd hadden dat men schadeclaims zouden moeten betalen. En 75 jaar is zowat 2 generaties verder!

Steeds meer onafhankelijke onderzoeken komen naar buiten die waarschuwen voor miskramen, problemen met vruchtbaarheid.


Luister naar deze video Dit is wat Dr Kordy ontdekte. Ik kreeg het rapport in handen in februari 2021!

Laten we mee lezen wat hij schrijf en wat zijn bevindingen zijn. Je kan zijn website hier vinden.

En dat het ontkent wordt door overheden wordt hier dan eens bevestigd! Britse regering ontkent 'veilig gebruik'-aanbeveling voor Pfizer-vaccin bij zwangere vrouwen, zegt dat degenen die borstvoeding geven NIET mogen worden gevaccineerd. Zie link

Link van de govermentele site pdf

Enkel citaten die mij vragen doen stellen uit het document en ik copy paste ze:


- Reproductive and developmental toxicity

Fertility and early embryonic development and embryofoetal development

In the general toxicity studies, macroscopic and microscopic evaluation of male and female reproductive tissues showed no evidence of toxicity.

A combined fertility and developmental study (including teratogenicity and postnatal investigations) in rats is ongoing.

Dus men bedoeld dat men dat nog steeds aan het onderzoeken is en dat dit dus niet bekend gemaakt wordt!?


Prenatal and postnatal development, including maternal function

No such studies have been done.

Dus helemaal geen studies gedaan?


Studies in which the offspring (juvenile animals) are dosed and/or further evaluated

No such studies have been done.

En ook hier geen studies gedaan?

Dan rijzen er vragen bij mij op wat met de menstruatie cyckus, wat met je ongeboren kind?

Deze video ontdekte ik op RUMBLE waar dr Dr. Naomi Wolf fotos laat zien van patienten die het vaccin namen terwijl ze zwanger waren en haar bevindingen zijn ronduit schokkend!


Tot slot het volledige document van de pre clinical trail van het vaccin van Pfizer. Trouwens staan er in dat document nog genoeg onderwerpen waar ik kan over schrijven, blijf mijn blogs volgen voor meer informatie.


Laat vooral mijn vlogs viraal gaan, want dit gaat iedereen aan. Ik ben ook een video kanaal begonnen op RUMBLE ,De nieuwe wereld genaamd.


We kome op dit onderwerp terug indien ik in mijn zoektocht nog meer hierover ontdekt heb.

Bibi.

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wie zijn de key spelers van de COVID pandemie.

In mijn zoektocht in het begin van de pandemie vielen er enkel namen, bedrijven en organisaties enorm op. Ik ga de komende blogs elk van hen wat dieper in de kijker zetten, zodat je de verbanden met h

Kommentare


bottom of page