top of page
  • Foto van schrijverBIBI

Wat hebben vaccins en cobragif gemeen?


Zoals je weet duik ik diep in de COVID rabbithole en we horen reeds van in het begin een aantal dokters die hun twijfel uiten rondom de vaccinaties. Maar wat ik las van ene dr Bryan Ardis, was voor mij niet nieuws, maar zal menig onwetende mens toch wel schokken. Hij ontdekte in het vaccin dat men cobra gif gebruikt. Je zal je maar inspuiten met dit dodelijk gif! Onbegrijpelijk dat mensen niet eens hun onderzoek willen doen naar de ingredienten van het vaccin. Zie onze vorige blogpost waar we reeds enkele bestanddelen bespraken!


Maar zet u op een goede stevige stoel en bekijk het interview wat deze arts onthuld na zijn onderzoek!DR Bryan ardis vertelt in dit interview wat hij ontdekte in het COVID-vaccin.


De plandemie gaat door, maar de oorsprong ervan is nog steeds een snode mysterie. Hoe is de wereld ziek geworden. Dr. Bryan Ardis (www.ardisantidote.com) heeft een schokkend verband onthuld tussen deze pandemie en de eeuwige strijd tussen goed en kwaad die begon in de Hof van Eden.


Bekijk de video hier

Bekijk deel 2 hier

Bekijk de 3 uur durende intervieuw hierHeb je vragen om je te ontgiften? Stuur me een mail of kijk op onze facebook pagina bodiesmindsoul. Wij kunnen u helpen ontgiften met onze therapieen om uw vaccin klachten te minderen.

Bibi
42 weergaven0 opmerkingen