top of page
  • Foto van schrijverBIBI

Wat met het vaccin?

Bijgewerkt op: 30 aug. 2022


Na bijna 27 maanden in angst voor terreur en bijna 1,5 jaar nadat de vaccinatie begon, kunnen we concluderen dat de vaccinaties voor COVID 19 niet veel helpen. Voor mensen die vanaf het begin wakker waren en zagen wat er ging gebeuren nadat ze hun onderzoek hadden gedaan, is het pijnlijk om te ontdekken dat veel van hun geprikkelde medemensen, familie, vrienden, ... bijwerkingen hebben en zelfs zijn overleden aan de vaccin en dat de MSM dit helemaal niet vermeldt.


De bijwerkingen worden nog steeds afgedaan als toeval, er zijn er immers maar weinigen die er last van hebben. De slachtoffers durven echter niet vrij te spreken of aangifte te doen bij de bevoegde autoriteiten zoals FDA, Ministerie van Volksgezondheid, ...


Als gevolg hiervan blijven deze autoriteiten deze vaccinatie promoten. Ik ben echter sinds dag 1 wakker en heb al die tijd mijn onderzoek gedaan.


Ik begon mijn onderzoek begin 2020 toen de pandemie begon en dus groef ik dieper in het konijnenhol en ik moet zeggen dat het een heel diep gat is met wat ik ontdekte. Ik begon mijn bevindingen op facebook te plaatsen, maar kreeg steeds meer tegenwind van facebook. Ik kreeg beperkingen (stop met live gaan, foto's plaatsen, links plaatsen,..) en Facebook het ene account na de andere. Ik zet nu mijn strijd voort in mijn telegramgroep.


Bent u ingeënt en ondervindt u problemen? Weet u niet zeker of u uw volgende vaccinatie moet nemen? Wil je weten hoe de zogenaamde vaccins werken? Wat zit er in het vaccin? Hoe kan of kan ik vaccinatieschade beperken? Heb je eindeloze vragen? Dan ben je hier aan het juiste adres.


Aangezien u geen enkele arts op het gebied van vaccinatie kunt vertrouwen, kan deze site u antwoorden geven op uw meest prangende vragen over de COVID-vaccins. Er is veel informatie op internet, maar je moet weten waar je moet zoeken, zodat je geen verkeerde informatie krijgt. In de volgende blogs zal ik je door info van officiële links van officiële instanties, artsen, experts, patenten, video's,.. leiden.Als je een specifieke vraag hebt, kun je altijd contact met mij opnemen via de contactknop op mijn website.

Verder kunnen we u ondersteunen met diverse alternatieve therapieen indien u prikspijt heeft en de bijwerkingen wil aan pakken. Dit kan Met de nodige behandelingen en supplementen om uw immuunsysteem te ondersteunen. Hiervoor gaan we op cel niveau werken en op het immuunsysteem en gaan we vooral de HEALY ressonantie therapie inzetten. Wij kunnen echter niet garanderen dat u klachtenvrij wordt, maar hebben wel gemerkt bij patienten dat bepaalde klachten minderden of zelfs verdwenen. Het werkt voor iedereen anders! Lees daarom op onze website onze disclaimer!Ben je klaar om de vaccinzwendel te ontdekken en waar ze naar op zoek zijn?


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte voor de volgende blog!