top of page

Welk verhaal schuilt er achter COVID 19?

Bijgewerkt op: 13 sep. 2022


Wie herinnert zich nog de beelden eind 2019 die we op het nieuws te zien kregen vanuit China? Wat zag je? Dat is de eerste vraag die je zou moeten stellen om je onderzoek te starten waarom de wereld toen volledig op slot werd gezet.

Toen in de EU het eerste COVID geval bekend werd in een Oostenrijks ski oord eind februari, sloeg de wereld in paniek en vaardigde de WHO een algemene lockdown en raadde de regeringen wereldwijd aan om maatregelen te nemen die zij vooropgesteld hadden en moesten ingevoerd worden om de pandemie te kunnen indijken.

Daarbij stelde ik me een aantal vragen bij. Toen de beelden van China de wereld rond gingen eind december 2019 en de mensen letterlijk dood in elkaar zakten op straat in China en de media vertelde dat men niet wist wat het virus was, maar dat het dodelijk was, waarom wachtte China er dan zo lang mee ( de problemen leken begonnen te zijn oktober/ november) om toe te geven dat er een probleem was. De eerste weken sprak men van een onbekend virus om daarna over de sars covid te spreken. Dat het verspreid zou zijn op een markt door vleermuizensoep te eten, deed al helemaal vragen oprijzen bij me. Het is zeer zelden dat virussen die voorkomen direct overslaan naar mensen. Virussen heb duizenden jaren nodig om die mutatie te doen. Wat toen ook door diverse wetenschappers bevestigd werd, echter deze werden niet gehoord!

Mijn eerste gedacht was, hier klopt niets van. En zo begon mijn onderzoek naar COVID.

Ik ging op zoek naar wetenschappelijke studies op websites als pub med, John Hopkins institute of research, John Hopkins university, en vele andere wetenschappelijke websites waar onderzoekers hun wetenschappelijke publicaties publiceren voor collega wetenschappers. Iedereen, ook jij kan op deze websites alle nodige informatie vinden, dus doe je onderzoek.

Wat ik vast stelde was dat er reeds veel onderzoek was gedaan naar COVID, rMNA, spike proteinen, waar op dat moment nog geen sprake was van vaccins of in de media over gesproken werd. Toen ik op facebook diverse wetenschappelijke studies ging plaatsen, begon mijn kruistocht tegen de leugens.

Mijn onderzoek bracht me zelfs verder dan alleen de wetenschappelijk websites!

Ik ging met zoekwoorden COVID, SARS, COVID 19, opzoek naar patenten. En ja hoor, ik vond ze. Ook die links en screenshots en pdf filles plaatste ik op facebook om mensen wakker te maken dat er iets niet klopte. En eens je in een onderzoek zit, wil je steeds dieper gaan graven. Mijn vaststelling was dat wetenschap, politiek, instellingen een heel ander doel voor ogen hadden dan uw gezondheid!

Echter mensen werden wereldwijd eind februari 2020 zo in een angst psychose gebracht doormiddel van propoganda dat men het bos door de bomen niet meer zag en gedwee de richtlijnen ging volgen van de WHO! Echter had ik zeer veel vragen?!

-Als het zo dodelijk is waarom alle vieze gebruikte mondmaskers niet verzamelen in een bio hazard container? Nee, ze lagen gewoon op straat of in de vuilbak gesmeten. Waar zit de logica dan als het dodelijk virus op zo een besmet mondmasker op straat ligt of in je vuilbak zit, de verspreiding toch erger maakt? Heb je al menig virus ramp film gezien? 12 Monkeys met Bruce willis? Moet je bekijken en goed logisch nadenken.

- De heisa rond de mondmaskers. Volgens onze viroloog MARC VANRANST hielpen ze niet en lachte mensen uit die er wel 1 droegen de eerste weken van de pandemie uitbraak. Dan moest het wel want de cijfers liepen op!

Maar wat velen niet weten is dat MARC VANRANST in 2016 een event hield waarin hij haarfijn uitlegt hoe je een pandemie kunt doordrukken bij een bevolking!

Zie hier de video!

Toen ik die video op You tube ontdekte en viraal liet gaan op mijn facebook, dit was mei 2020, werd ik neergezet als gek, als complotdenker. Binnen de kortste keren werd ik geband en verdween de video mysterieus van YOU TUBE.

Ik besloot nog dieper onderzoek te gaan doen waarom MARC VANRANST die seminarie gehouden had. Bleek dat dit gesponsord was door de Bill en Melinda Gates Foundation. Verder onderzoek wees uit dat MARC VANRANST via KUL grote bedragen gekregen had van de Bill en Melinda Gates Foundation om onderzoek te naar ,.... JUIST Sars en COVID!

Ook die bevindingen met bewijs postte ik op mijn tijdlijn van facebook. Wederom geen gehoor in mijn facebook wereld, iedereen zat in pure angst in lockdown ondertussen gebrainwasht het dagelijks nieuws te volgen en onheilspellende cijfers over de doden te slikken! Kort daarna verwijderde de KU die informatie van haar website! Let op iedere dode is er 1 teveel, maar als je weet wat er echt gaande was toen en je weet het nu, dan is het erg om te zien hoe je medemens door politiek en propoganda zo bespeeld werden.


De volgende stap in mijn onderzoek ging dus naar Bill Gates. Hoe kan het dat deze MIRCOSOFT miljardair zo dicht staan bij medische wetenschap dat hij KUL leuven en MARC VANRANST zomaar even geld doneert vanuit de Bill en Melinda Gates Foundation?

Als je verder zoekt stuit je dat Bill Gates lid is van WEF, in diverse pharma bedrijven aandelen bezit, en vele universiteiten geld vanuit zijn foundation ontvangen. Verder onderzoek brengt aan het licht dat hij filantropisch is ingesteld, vandaar ook zijn foundation, maar een aanhanger van EUGENETICS is!

Wat betekend het woord eugenetica? Laten we daar even dieper op in gaan.


Eugenetica is de wetenschappelijk onjuiste en immorele theorie van "raciale verbetering" en "geplande fokkerij", die in het begin van de 20e eeuw aan populariteit won. Eugenetici over de hele wereld geloofden dat ze mensen konden perfectioneren en zogenaamde sociale kwalen konden elimineren door middel van genetica en erfelijkheid. (MMM, was dat ook niet de ideologie van een bepaald persoon in de jaren 40-45?) Wat denk je zelf? Gewoon even de logica volgen. Die link leg je toch automatisch als je dat leest? Wat mij dan met logica brengt naar de Nazi's. Het derde rijk! Trouwens heel wat van deze miljardairs incluis De CEO van het World Economic Forum, is een eugenitic!


Wie was de grondlegger van eugenetica?

Sir Francis Galton, een beroemde geograaf en statisticus, vond ook "eugenetica" uit in 1883.


Als eugenetica beschouwd wordt als een statement en zo doodgebloed zijn, waarom zijn er artikelen op de PUBMED website? Een wetenschappelijke website.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19602363/


Laten we nu kijken wat filantroop betekent.

Filantropie wordt door de Nederlandse overheid gedefinieerd als "het vrijwillig geven van geld, goederen of inzet door particulieren, bedrijven en fondsen voor het goede doel"

Laat dit nu net de dekmantel zijn om zijn ware geloof te verhullen. Immers in een interview in 2016 sprak hij over een pandemie en waar hij zei dat het vaccin dient om de bevolking te depopuleren! De YOU TUBE video ging viraal in 2020, ook ik plaatste hem diverse malen! Doch werd hij van YOU TUBE gebanned! DIT is een rode vlag voor mij. Ik zal later een volledige blog wijden aan alle PDF filles, links van officiele instanties! Wil je meer weten kan je nog altijd mijn telegram groep volgen.


MAW Bill Gates heeft het niet goed voor om onze bevolking. De propoganda dat hij voert om het vaccin door te pushen samen met DR FAUCI ( trouwens ook een eugenetic ) bij elke regering ( Bill Gates investeerde miljarden aan aandelen in die sector vlak voor de pandemie uitbrak), dat alleen is ook weer een rode vlag. Niet alleen investeerde hij groot bedrag in pharma, maar kocht zeer veel landbouwgrond vorig jaar, wat hem de grootste grondbezitter van de USA maakt! Nog steeds geen belletje dat gaat rinkelen?


Hoe dieper je dus de rabbit hole ingaat des te meer smerige dingen die je tegenkomt en als je die publiek probeert te maken wordt je WEG gezet als complotdenker. De komende blogs ga ik met bewijs materiaal komen. Ik heb echter zoveel bewijzen dat het even gaat duren voor ik alles in blogs geplaatst krijgt. Ik hoop dat je me blijft volgen op onze blog.


Heeft u vragen dan kan u altijd een mail sturen via de contact knop op de website.


Bibi.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

In mijn zoektocht in het begin van de pandemie vielen er enkel namen, bedrijven en organisaties enorm op. Ik ga de komende blogs elk van hen wat dieper in de kijker zetten, zodat je de verbanden met h

bottom of page