top of page

Wie is DR FAUCI?

Was er echt een pandemie?
Aan de hand van onderzoek van de covid-tracking wordt inzicht gegeven hoe DR Fauci de wereld in zijn greep hield.


Op een andere blog komen we terug op hoe DR Fauci dit voor elkaar heeft gekregen. We gaan u ook vertellen wie Dr Fauci is en hoe hij in staat was om zo'n machtige positie te bekleden om de hele wereld in een pandemische angst te brengen.

Aan de hand van statestieken krijg je een overzicht van wat er zich werkelijk afspeelde de afgelopen 28 maanden.

Maar wie is nu eigenlijk DR Fauci en hoe kwam hij op de voorgrond tijdens de pandemie? En is hij wel integer?

Dr Fauci is een Amerikaanse arts , viroloog. In 2020 werd hij bekend omdat hij pleitte voor het wijdverbreide dragen van maskers na het uitbreken van de COVID-19-coronavirusepidemie. President Joe Biden vroeg Fauci in december 2020 zijn belangrijkste gezondheidsadviseur te worden.

Dr. Fauci werd in 1984 benoemd tot directeur van het NIAID. ( vergelijkbaar met onze OMT, ministerie van gezondheid) Hij houdt toezicht op een uitgebreide onderzoeksportfolio van fundamenteel en toegepast onderzoek om gevestigde infectieziekten zoals hiv/aids, luchtweginfecties, diarreeziekten, tuberculose en malaria te voorkomen, diagnosticeren en behandelen, evenals opkomende ziekten zoals ebola en zika. NIAID ondersteunt ook onderzoek naar transplantatie en immuungerelateerde ziekten, waaronder auto-immuunziekten, astma en allergieën.


Wanneer je zoekt op artikels iv met vaccinatie programmas in het verleden in derde wereld landen ga je ontdekken dat Fauci via NGO's ( https://polioeradication.org/) zijn stempel drukte in die campagnes. Vele van deze NGO's zijn dan ook nog gefund bij de the World Health Organization (WHO), Rotary International, the US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), the United Nations Children’s Fund (UNICEF), the Bill & Melinda Gates Foundation and Gavi, the Vaccine Alliance. Wanneer je dieper onderzoekt, en helaas heeft Google, wat ik toen vond van het net gehaald, dat je steeds bij dezelfde mensen, NGO's en bedrijven uitkwam die in de hele gezondheids industrie de roe zwaaien. Echter heb ik op mijn telegram groep nog heel veel kunnen zetten begin 2021 toen facebook mijn 4 accounts sloot waar ik in 2 infogroepen allerlei info plaatste wat de waarheid naar boven bracht, maar niet het daglicht mocht zien!

Hier een artikel over het polio vaccin campagne die uit de hand liep. verder onderzoek op het web laat enkel maar fact check artikels zien, wat bewijst dat dergelijke informatie niet mag boven water drijven. Bezoek mijn Telegram groep De nieuwe wereld voor meer info.


Ik kom op dit item later op terug.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

In mijn zoektocht in het begin van de pandemie vielen er enkel namen, bedrijven en organisaties enorm op. Ik ga de komende blogs elk van hen wat dieper in de kijker zetten, zodat je de verbanden met h

bottom of page