top of page
  • Foto van schrijverBIBI

Wist Marc van ranst van de plandemie af?

Bekijk zijn seminari pandemic influenza stakeholders meeting op 22 januari 2019. De vraag rijst bij mij op wat hij daar doet op een aandelenhouders meeting! Mogen we ons dan de vraag stellen dat hij een goede 10 maanden voor de COVID uitbrak in china dan al aanddelen gekocht heeft in zogenaamde vaccins voor covid, die pas in oktober 2020 geproduceerd gingen worden, maar die naar mijn gevoel dus al lang gemaakt waren en dus al klaar lagen. Wat dan ook weer bewijst dat ik in 2021 een foto van een astra zenica covid vaccin doorgestuurd kreeg waarop verval datum december 2018 op stond! toen ik dit op social media dit plaatste werd het meteen gefeiten checked als zijnde een gemanipuleerde foto!

Toeval wil dat ik een maand geleden ( juli 2022 mijn arts sprak en ons gesprek ging over de vaccins, vertelde ze me dat ze haar derde vaccin geweigerd had om het feit dat het astra zenic vaccin dat ze zou krijgen over datum was. Toen ik haar vroeg ( en zij is helemaal niet wakker over het feit dat de vaccins gen therapien zijn) welke datum stond erop? Zei ze 2018. Toen ik verteld dat ik dit al lang wist was ze verbaasd en geschokt!!!

Wat voor mij dan weer bewijst dat die foto dat ik toen door kreeg een echte en dus geen gefotoshopte foto was.


Blijft u mee in deze rabbithole kijken? Want er gaan nog veel dingen zijn waar ik mee naar buiten komen waar in de mainstream media over gelogen wordt of verzwegen wordt!


bekijk de video hier


Blijf ons volgen om de waarheid te ontdekken!

Bibi


Bent u gevaccineerd en u heeft bijwerkingen, dan kunnen wij u helpen om u immuumsysteem te boosten en de klachten verminderen


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wie zijn de key spelers van de COVID pandemie.

In mijn zoektocht in het begin van de pandemie vielen er enkel namen, bedrijven en organisaties enorm op. Ik ga de komende blogs elk van hen wat dieper in de kijker zetten, zodat je de verbanden met h

コメント


bottom of page