top of page

Bodies - mind - soul

Waar staat Bodies Mind soul voor?

𝑵𝒂𝒕𝒖𝒖𝒓𝒍𝒊𝒋𝒌𝒆 𝑯𝒆𝒂𝒍𝒊𝒏𝒈:

𝑬𝒆𝒏 𝑷𝒂𝒅 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝑾𝒆𝒍𝒛𝒊𝒋𝒏

In een tijd waarin het leven zo hectisch is dat we nauwelijks tijd hebben om stil te staan bij ons welzijn, is er een pad naar natuurlijke healing dat steeds meer aandacht krijgt. Dit pad wordt verkend door een uniek individu, die een diepgaande verbinding met de natuurlijke wereld heeft ontwikkeld en een breed scala aan healing methoden biedt. Het concept van natuurlijke healing omvat een hele reeks praktijken. Het gaat niet alleen om het behandelen van ziektes, maar ook om het bevorderen van algemeen welzijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Deze individuele benadering van natuurlijke healing kan variëren van kruidengeneeskunde en aromatherapie tot meditatie en yoga.

Verder biedt bodies mind soul een eigen samengesteld gamma van spirituele en gezondheids Cursussen zodat u optimaal op spiritueel als op lichamelijk vlak aan uw gezondheid kan werken.

Daarvoor werken wij samen met mensen die toppers zijn in hun vakgebied.De cursussen worden zorgvuldig samengesteld en zijn onderleiding van gediplomeerde therapeuten, zorg medewerkers in de alternatieve sector.Bovendien kan je bij bodies mind soul ook huisgemaakte tinturen, zalven bestellen en dit gemaakt van traceerbare ingredienten van door ons zorgvuldig uitgekozen leveranciers die onze filosofie volgen. Wij gebruiken geen additiven, dikkingsmiddelen, suiker ( tenzij natuurlijk voor komend)en andere chemische vulstoffen en bewaringsmiddelen.Wij kunnen ook op maat tinturen en zalven voor u maken en u kan deze eenvoudig aanvragen door ons een mail te sturen.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft van onze producten.

happy juicy

100% slowjuice sapjes, elke dag!!!

HappyJuicy is opgericht in 2021 door Oscar Helm en Jonathan Schokker.

Samen met een persteam bieden ze gezonde slowjuice sapjes aan. Dit zijn sapjes die op een langzame manier geperst geworden zodat de meeste voedingsstoffen overblijven.

Uit eigen regio

De sapjes worden gemaakt uit groente en fruit dat uit eigen regio komt. Samen besloten zij om gezonde sapjes aan te bieden van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio.

NIEUW!! NIEUW!! NIEUW!! NIEUW!!

drum_
Stemvorken Chakra goudkleurige serie.jpg

BLIJVEND ZELFVERTROUWEN - Online Training

De online training in persoonlijke groei. Met 25+ jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling, training en coaching, zijn onze trainingen leuk, makkelijk en effectief. Maar bovenal zijn ze populair! 

Onze trainingen zijn door duizenden cursisten naar tevredenheid gevolgd. Op onze site vindt je meer dan 1000 positieve reviews.

bottom of page