top of page
  • Foto van schrijverBIBI

De nieuwe wereld!


Zoals reeds velen weten blog ik al wat jaartjes, dit niet met regelmaat, maar toch op tijd en stond. We weten allemaal wat ons sinds februari 2020 overkomen is en dat velen zagen dat de maatregelen echt extreem gingen voor wat eigenlijk niet meer dan een griep virus is ( wat ze uiteindelijk dan ook toegegeven hebben een paar weken terug) Maar des al niet te mind ben ik beginnen dingen uitzoeken in maart 2020 en ik heb dat lang gedaan op social media. Echter werd mijn social media account zo belemmerd door jails en ristricties dat ik mijn doel publiek niet meer kon bereiken. Ik ben dan op alternatieve platformen mijn weg gaan zoeken en veelal kon ik daar dan ook niet live gaan, of geen bereik en publiek. Vanuit het idee zoals de Jensenshow ben ik gaan brainstormen. Dat was de start voor deze website BODIES MIND SOUL. Vermits dat we in Belgie niet zo iets hebben als de Jensen show wil ik toch een publiek wakker krijgen die nog steeds niet door heeft wat er werkelijk speelt en hoe groot de corona leugen is. Dit allemaal weerleg ik met bewijzen. Sinds 2020 doe ik mijn opzoek werk op diverse kanalen en heb in de loop der tijd op mijn telegram kanaal die boordevol info staat. Maar ik wil een groter publiek bereiken en daarom ben ik ook op mijn website gaan bloggen. ik blog over gezondheid en beauty, maar ook over wat er nu gaande is in de wereld. Omdat ik het als mijn plicht vind als burger maar ook als mens!

Sinds kort heb ik ook een RUMBLE kanaal en ik ga daar ook regelmatig dan dieper in op de onderwerpen die in mijn blogs verschijnen.


Ook ik droom van een mooiere nieuwe wereld, wat ook de naam was van mijn telegram groep die ik nu doortrek naar mijn Rumble kanaal. Ik hoop jullie daar ook te gaan zien en te verwelkomen.


Heeft u vragen over deze onderwerpen die we behandelen, dan kan u altijd ons een mailtje sturen.

Bibi.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven