top of page
  • Foto van schrijverBIBI

Wat is resonantietherapie?


HEALY - FREQUENTIES VOOR JE LEVEN WAT IS HEALY?


Healy frequentietherapie Healy is de nieuwste uitvinding in de zorg. We gebruiken dit draagbare holistische wellnessapparaat om het energetische veld van het lichaam in balans te brengen en je zelfgenezend vermogen te activeren. Het heeft zowel medische als niet-medische toepassingen die geïndividualiseerde frequenties gebruiken om je lichaam en geest in balans te brengen en om stress te verlichten. Frequentietherapie 2.0 om cellen in het lichaam te herstellen. Specifieke microstromen gebruiken voor uw gezondheid, vitaliteit en algemeen welzijn.


Onbalans in je lichaam ontstaat wanneer de uitwisseling van gezonde lichaamsprocessen wordt verstoord door fysieke en emotionele uitdagingen.


Het Healy frequentieapparaat is ontworpen om de celspanning weer binnen het gezonde (fysiologische) bereik te brengen, zelfs als je gezond bent en geen lichamelijke ongemakken ervaart.

– Het helpt je energieniveau, negatieve ervaringen en emoties in balans te brengen. – Healy ondersteunt de algehele gezondheid: je immuunsysteem, hormonen, huid of spijsvertering.

– Het helpt bij diepe ontspanning, slaap en lichamelijk welzijn.

– Met Healy kon je de balans tussen je lichaam, geest en ziel herstellen.

– Voel meer vreugde en vitaliteit.

- Verbetert uw gevoel van welzijn.


DE KRACHT VAN FREQUENTIETHERAPIE

Healy biedt programma's boordevol kennis en praktische ervaring met duizenden patiënten gedurende vele decennia. Het levert momenteel meer dan 144.000 frequenties om u te helpen in de bovengenoemde gebieden. Healy is spiritualiteit versmolten wetenschap en technologie. Er is geen andere zoals deze op de markt. Het is de volgende evolutie van gezondheid, leren en welzijn zoals we die kennen. Een apparaat dat onze immuniteit en energetisch veld helpt en ondersteunt van alle energieën die momenteel om ons heen zijn.

Kortom Healy helpt u voor BODY MIND SOUL.


Wij kunnen ook iets betekenen voor mensen die prikspijt hebben door op cel niveau te gaan detoxen en dit in combinatie met supplementen en protocollen. Weet dat dit een langdurige kuur kan zijn daar er op cel niveau gewerkt moeten. We kunnen je niet genezen, we kunnen enkel zoveel mogelijk het gif van de vaccins uit je lichaam halen om zo de klachten te minderen.
HEALY ERVAREN?


Maak een afspraak voor een scan op afstand. Je zou overal op deze planeet kunnen zijn. Laat me de helende frequenties in je informatieveld vibreren. Ervaar Healy’s healing op afstand gedurende een week voor maar €50,-


Vertel iets over jezelf in een e-mail. Stel een intentie vast en deel deze met mij. Voeg een recente foto toe. Ik heb ook je volledige naam, geboortedatum en geboorteplaats nodig. Neem na een week contact met me op en vertel hoe het met je gaat. Na een week zal ik uw persoonlijke gegevens verwijderen, tenzij we anders beslissen.