top of page
  • Foto van schrijverBIBI

Brief naar artsen!
Laten we samen brieven naar artsen sturen die ik opgesteld heb op vraag van bliksem bergigo. Bliksem is ook te vinden op You tube


Op facebook kan ik hem niet delen in groepen wegens bepaalde links die fb blokt. Mijn allias account zit 30 dagen in jail en mijn bibi account kan 60 dagen niks plaatsen in groepen.


Dus strijd ik op andere manieren, waaronder op mijn telegram kanaal en mijn blogposts en forum op mijn website!


Willen jullie artsen aanschrijven om hen attent te maken dat ze misdaden tegen de mensheid plegen door die vaccins ( gentherapie) te zetten? Niet enkel jouw arts, maar diverse artsen uit jouw omgeving. Je kan de brief afprinten en flyeren in jouw omgeving, bij lokale middenstand leggen,...

Je kan de brief aanpassen en naar politieke partijen sturen, naar lokale overheden en naar de federale overheid. Indien we dit massaal gaan doen, maken we kans dat we gehoord worden.


Brief is op aanvraag te verkrijgen door naar Bodiesmindsoul te mailen via de contact knop.


Je kan hier bekijken:


Geachte arts,

Met dit schrijven zou ik willen vragen of u weet dat u volgens de Neurenberg code ( https://media.tghn.org/medialibrary/2011/04/BMJ_No_7070_Volume_313_The_Nuremberg_Code.pdf ) veroordeelt kunt worden wegens misdaad tegen de mensheid? Leest u specifiek de volgende artikels artikel 1 tot artikel 10. Lees ook de specifieke doctors guide https://www.bmj.com/content/313/7070/1475 Leest u ook de universele rechten van de mens https://www.ohchr.org/sites/default/files/UDHR/Documents/UDHR_Translations/dut.pdf specifiek artikel 3, artikel 5.

Lees ook de declaratie van Helsinki door. https://www.wma.net/wp-content/uploads/2016/11/DoH-Oct2008.pdf

Vermits de vaccins nog steeds in test fase zijn en op mensen getest worden, ( pre clinical trail,pfizer februari 2021 https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf ) en men de langdurige werking met neven schade nog niet kent, blijft het een vaccin dat niet getest is en ingezet wordt om mensen te beschermen voor Covid. Lees in het document van pagina 30 tot 39 de lijst van de gekende nevenwerkingen van het vaccin. Deze waren reeds gekend op 30/04/2021, doch blijft men deze levensgevaarlijke niet werkende vaccins inzetten. Echter is uit documenten gebleken die Pfizer onlangs moest vrijgeven via de high supreme cour in Amerika , ( https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf ) dat de vaccins neven schade kunnen aanbrengen, dit staat in de pre clinical trails van het vrijgegeven document.

De lijst die u kan lezen in het document bevat 10 blz waarvan men weet dat het vaccin met de spike en mNRA ernstige schade toebrengt. Ook Dr Malone, die het mNRA uitgevonden heeft heeft hier over verteld in een intervieuw!


Wist u overigens dat dit document 75 jaar het daglicht niet mocht zien om zo schadeclaims te ontlopen? https://youtu.be/423LcJpYtSM

Wist u dat er zelfs een patent is voor het corona virus? Hoezo een natuurlijk virus heeft een patent? Wanneer men een patent aanvraagt , is het door de mens gemaakt! https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en

Daarom vragen wij u om uw onderzoek te doen alvorens u de patienten het vaccin toedient. Volgende punten moet u in acht nemen daar u de eed van Hippocrates moet na leven:

- u de bijsluiter aan de patient geeft zodat men weet wat het doet. Bij ieder medicijn wordt toch de bijsluiter gelezen?

- Informeer de patient welke ingredienten het vaccin bevat

- informeer de patient dat het vaccin nog 2023 in testfase zit

- informeer de patient dat het niet verplicht is en dat men geen schade claims kan indienen indien men vaccin schade oploopt, zodat patient alsnog de keuze heeft om het vaccin niet te nemen.

- dat u als arts, wanneer patient met klachten kort na vaccinatie het meld op de VAERS website. https://openvaers.com/covid-data

- dat u verantwoordelijk gesteld kan worden voor het toedienen van een experimenteel vaccin volgens de neurenberg code en volgens de universele rechten van de mens. Wist u dat als u schuldig bevinden wordt dat u de doodstraf riskeert?

Keep een open mind om collega artsen te aanhoren wat hun argumenten zijn om de vaccins niet te vertrouwen en bekijk het covid vaccin verhaal langs twee kanten.

Hierbij eisen we dat u onmiddellijk stopt met deze iligale vaccins toe passen bij uw patienten. https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-003960_NL.html

Daar de vaccins niet de bescherming geven zoals men beweerd https://www.nature.com/articles/s41467-022-30895-3

Wij vragen daarom dat u zich inleest, informeert over de vaccins en niet klakkeloos aan neemt wat de big pharma u vertelt. Er zijn diverse sites waar u informatie kan zoeken, zoals pub med. Hier onder vind u enkele links waar u uw informatie kan halen en aan uw patient kan doorgeven.


Met vriendelijke groet,

Naam Familie naam


post scriptum links


bijsluitersToxische epidermale necrolyse na de eerste dosis Pfizer-BioNTech (BNT162b2) vaccinatie met farmacogenomische testen https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/pde.15074ex CEO van pfizer spreekt uit de biecht https://www.bitchute.com/video/9Ci2jK1yFoOd/


Big Pharma en Anthony Fauci verloren een rechtszaak van Robert F. Kennedy Jr. en een groep wetenschappers:https://bestnewshere.com/the-supreme-court-in-the-us-has-ruled-that-the-covid-pathogen-is-not-a-vaccine-is-unsafe-and-must-be- vermeden-ten koste van alles-hoogste-rechtbank-heeft-geannuleerd-universele-vax-3/ • Van Covid-19-vaccins is gebleken dat ze het risico op hiv en kanker verhogen, terwijl Fauci de patenten bezit op het coronavirus, aids, H1N1, ebola, varkensgriep, BSE, Zeca en SARS.
Uk regering geeft toe!


Een Pfizer vaccin onder de microscoop!


Indien u nog meer informatie wil kan u altijd contact opnemen met www.bodiesmindsoul.com

De lijst met links is eindeloos lang.


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wie zijn de key spelers van de COVID pandemie.

In mijn zoektocht in het begin van de pandemie vielen er enkel namen, bedrijven en organisaties enorm op. Ik ga de komende blogs elk van hen wat dieper in de kijker zetten, zodat je de verbanden met h

Comments


bottom of page