top of page

Wie zijn de key spelers van de COVID pandemie.

In mijn zoektocht in het begin van de pandemie vielen er enkel namen, bedrijven en organisaties enorm op. Ik ga de komende blogs elk van hen wat dieper in de kijker zetten, zodat je de verbanden met hen en de geplande pandemie gaat zien.


Enkele van deze key spelers zijn:

- Bill gates

Welke rol speelt zijn Bill en Melinda gates foundation in de deze pandemie?


- DR Fauci

Wat is zijn rol in deze pandemie?


- Marc van ranst

Wat is zijn rol voor Belgie in de pandemie?

Wat is zijn connectie met Bill gates en zijn foundation?


- Klaus Schwab.

Wat is zijn rol in deze pandemie?

Wat is de rol van zijn organisatie het World Economic Forum?


Dit zijn voorlopig de keyspelers die we 1 voor 1 gaan bekijken.

Wanneer je hun rol kent en wat hun doelen zijn, ga je zien dat deze pandemie gepland was voor heel andere doeleinden dan de mens redden van een dodelijk virus!


Dit had ik heel snel door en menig persoon die het doorhadden werden weggezet als complot denker of gek. Ook het woord complot denker is een woord dat bedacht is door de CIA, een Amerikaanse inlichtingen dienst, in de jaren 50.


Weet dat wikipedia in 2021 de betekenis van complotdenker veranderd heeft!De betekenis in 2020 ( dat poste ik toen ook met de link op mijn facebook en werd van facebook gehaald!)

De definitie toen was: samenzwering van personen of groepen die een regering willen omver werpen, maw een coup plegen.


uitleg: eigenlijk plannen smeden om een regering te laten vallen of omver te werpen.


De uitleg die je nu vind omvat het volgende:


de sterke overtuiging dat een bepaalde, als onrechtvaardig ervaren situatie, het resultaat is van een doelbewuste samenzwering van een groep mensen met kwade bedoelingen.MAW: iedereen die het niet eens met bepaalde situaties kan als complot denker bestempeld worden tijdens de pandemie! Dus ben jij het niet eens met het beleid rond covid, of andere dingen ben jij een complot denker!


Ik denk dat ik hier niet moet uitleggen dat die vernieuwde uitleg mijn mening niet in de wegstaat van wat ik noem dat er tegen de mensheid een complot is, nl zoals we in volgende blogs gaan zien wat de ELITE hun werkelijke bedoelingen zijn!


Het wordt een helse rit voor degen die net wakker wordt en van dit alles niet op de hoogte is, dit is zowat 95% van de wereld bevolking die niet door heeft welke krachten dit bekokstoven.


Laat ik je verder in de rabbithole duiken met eerst de voorgenoemde heren aan een onderzoek te onderwerpen.


Bibi


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page